Årsmøte 2022, og draktbestilling for sesongen 2022

Postet av Trollheimen Sykkelklubb den 6. Apr 2022

Torsdag 31.mars ble årsmøte for Trollheimen sykkelklubb gjennomført på Svorkabygget med godt oppmøte og pizzaservering. Der ble vanlige årsmøtesaker gjennomgått,  og sesongen 2021 oppsummert. Det ble også informert om planer for sesongen 2022. 


Det ble også premiering av TSK-karusellen 2021, der styret er spesielt glade for de yngre syklistene som har deltatt. 


Det ble premiering av 1.,2., og 3.plassen i hver klasse, i tillegg til uttrekkspremie for de som har vært med på alle fem rittene. 

Resultatliste TSK-karusellen 2021;

 

Sesongen 2021 prøvde også klubben en egen "Strava-konkurranse", der Nordmarkstråkket ble gjennomført gjennom appen Strava. Vinneren her ble Håvard Gjeldnes. 

 

Vi vil også informere om at årets draktbestilling skal legges inn direkte til Intersport Olaf Moen. Dette kan dere gjøre via e-post; post.moen@intersport.no, eller i butikken. Frist for bestilling på første levering av klær blir søndag 10.april. Dette er for å sikre oss at klærne kommer til sesongen. Senere kan man legge inn nye bestillinger utover sesongen, men det vil være leveringstid på ca. 6 uker. Skjema med oversikt over klær og priser ligger under "Klubbklær" på hjemmesiden, det vil også ligge noen eksempel-klær på Intersport . 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.