NM terreng maraton, Helterittet 2020

Postet av Trollheimen Sykkelklubb den 11. Aug 2020

8. august ble NM terreng maraton arrangert på randsonen av Hardangervidda med start og mål i Rjukan sentrum. 

Anne Helene Reiten og Håvard Gjeldnes stilte begge til start.

Anne Helene syklet inn til en 5.plass (13.22 bak) i kvinner elite, og sendte oss dette etter rittet: "det var en særdeles tung dag, og jeg var heller ikke 100% på, vet ikke hva som skjedde, men mista piffen dagen før, kroppen var ikke klar for dette. Der 2.-4.plassen hekta meg av, var i en nedoverbakke på grusvei, jeg var ikke nok på, og plutselig hang jeg ikke med i motvinden". 

Håvard Gjeldnes kom på 9.plass (18.15 bak) i menn elite, og sendte oss dette: "Rittet for meg var alt for teknisk, men det gikk så bra som det kunne gå. Hadde ikke hatt nubbsjangs til å fulgt de gutta foran i terrengpartiet uansett. Så en 9.plass var ideell for min del. Alle de foran meg er jo enestående i terrenget. Der jeg klarte å hente inn en del på de foran var rett etter rundbane, opp asfalten, og push bike partiet. Der hentet jeg mange, og løp fra mange. Disse var jeg også med helt inn til siste terrengbiten. Var noen fra master der da. Var en i elite som syklet fra meg nedover, men han nådde vi igjen oppe på fjellet. Møtte sikkert veggen." 

Store prestasjoner av begge to.

Både Håvard og Anne Helene er påmeldt Trans Østerdalen til helga sammen med flere syklister fra klubben. Etapperitt over tre dager. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.