Bestilling av klær for sesongen 2020, frist 5.mars

Postet av Trollheimen Sykkelklubb den 1. Mar 2020

Onsdag 26.februar hadde Trollheimen sykkelklubb årsmøte, kortfattet referat ligger under fanen møtereferater. Der ble det blant annet bestemt at det blir kun en hovedbestilling for klær denne sesongen. Styret har den siste tiden jobbet med nye sponsoravtaler, både med gamle sponsorer og eventuelle nye sponsorer. Klubben skriver nå 3-årsavtaler. Dette medfører at det blir nytt design på draktene til sykkelklubben for sesongen. 

Det ble også stemt over endring av klubbens logo. Dette ble gjort på bakgrunn av tilbakemeldinger fra medlemmer som ønsket endring og på bakgrunn av nye drakter for en 3-årsperiode. Flertallet stemte for endring av dagens logo, derfor har Trollheimen sk fått seg ny logo før sesongen 2020;

Bestillingsskjema ligger under fanen "klubbklær". Her ligger også bilde av drakten (2019). Bilde av draktene for 2020-sesongen kommer så fort sponsorene er på plass, men vi kommer til å beholde "grunn-designet" fra 2019, med ny logo. 

På årsmøtet ble det også nevnt at drakter med gammel logo helst ikke skal brukes. Og på ritt bør alle sykle med de nyeste draktene, med våre nye sponsorer på.  


For bestilling: 

Send e-post til Gaute Moen gaute_moen@hotmail.com


HUSK: frist 5.mars (dette for at vi har syklister som starter sesong i april, og leveringstid er ca. 6 uker)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.